top of page
visie.jpg
Terra-logo-witteblaadjes-bigger.png

Basislocatie:

Wijkcentrum de Stolp - Dit is onze vaste ruimte, die we altijd tot onze beschikking hebben. Wanneer het te koud wordt om de hele dag buiten te zijn, is dit onze basisplek. We lunchen hier en ouders halen hier hun kinderen op. We hebben hier ook fijn speelgoed voor de zeldzame momentjes dat we binnen spelen. 

Buitenlocaties:

De Graafse AkkerDe Graafse Akker is een stadsakker waar buurtbewoners zelf trots hun ideeën verwezenlijken op het gebied van groenteteelt en samenzijn. Het is een avontuurlijke plek vol ontdekkingen.

Natuurspeelterrein OosterplasEen gebied aan de rand van de Oosterplas, Hier bouwen we zandkastelen, en ontdekken we waterbeestjes. Het gebied leent zich perfect voor hutten bouwen en 'kruip door sluip door' routes. Een bezoekje aan de aangrenzende kinderboerderij ‘Oosterhoeve’ behoort ook tot de mogelijkheden. 

Strandbad Oosterplas - Een fijne plek om te spelen met het zand, te vliegeren en te zwemmen. Er staan trouwens ook tamme kastanjes voor een maaltje gepofte kastanjes! 

Het Pettelaarse bos/SterrenbosEen heerlijke plek om hutten te bouwen, paddenstoelen te bewonderen en speurtochten te lopen!  Dit bos, verbonden door mooie statige lanen met grote bomen is in elk seizoen prachtig.

 

>> Openingstijden

>> Wet kinderopvang

Informatie

'Learning is not a race for information, It´s a walk of discovery" -  bron onbekend

bottom of page